ParkerStore

Parker är en stor leverantör av kvalitativa produkter inom hydraulik och pneumatik.

Vi på Kylare och Hydraulmekanik i Örebro har en Parker Store-butik i anslutning till vår verkstad, för att kunna täcka våra kunders alla hydraulik- och pneumatikbehov.

Leveranstider

Parker har centrallager i bland annat Tyskland, vilket medför följande leveranstider på produkter till butiken:

Express: 1 dag

Standardfrakt: 3 dagar

Fraktfritt:  5-7 arbetsdagar

Våra produkter

Hydraulik

Pumpar/motorer

Vi kan erbjuda ett brett sortiment av pumpar och motorer från parker store. Vi erbjuder även en mängd olika styrningssätt som elektroniskt och hydrauliskt och pneumatiskt men även avancerade mikrokontrollers, integrerade ventiler och sensorer.

Ventiler

Hos parker store finns en mängd olika ventiler för användning inom hydrauliska och kylnings tillämpningar. Ventilerna kan vara manuella, motorstyrda eller hydrauliskt styrda och manövrerade med elektronik via solenoider.

Slang & koppling

Slangar och kopplingar finns i många olika former och material. Vi på Kylare och hydraulmekanik AB kan leverera dessa i både rostfritt stål, fluoropolymer, termoplast och gummi.

Ackumulatorer

Genom att vara återförsäljare för pareker store kan vi erbjuda marknadens största samling av ackumulatorer. Ackumulatorerna är kompatibla med ett brätt sortiment av vätskor och tryckintervall och finns tillgängliga i en stor mängd material.

Kylare

Kylarsystem kan göras på många olika sätt och vi har expertisen för att lista ut den bästa lösning för just dig. Våra specialdesignade system passar alla era behov oavsett om det är privat eller kommersiellt.

Filter

Pneumatik

På Parkers egen sida www.parker.com hittar du ett stort utbud av produkter inom pneumatik. När du hittat det du letar efter är det bara att ringa oss på 019-554 14 70 eller skicka ett mail till Markus@hydraulmek.se med namn på produkten, så beställer vi hem den till butiken åt dig.

Vill du veta mer kontakta oss!

Kontakta oss